Expert pleziervaartuigen
HISWA / N.V.E.P. Qualified Yacht Surveyor
Register taxateur V.R.T.

Nederlands English

logo Beekmann Scheepsexpertise

     Onze Dienstverlening

Als aanstaande koper moet u weten welke eventuele gebreken het schip heeft en met welke onderhouds- en vervangingskosten u rekening dient te houden.
Lees verder op aankoopkeuringen

Nieuwbouw vraagt om een deskundige en onafhankelijke begeleiding. Het doornemen van het bestek en de tekeningen, de keuze van motoren, pompen en generatoren, maar ook voortgang, kwaliteitscontrole en budgetbewaking.
Lees verder op begeleiding nieuwbouw

Een refit geeft ieder jacht een tweede leven zolang het (her)bouwproces goed begeleid wordt. Met een deskundige en onafhankelijke begeleiding voorkomt Beekmann Expertise verrassingen achteraf. Ook wordt de voortgang, kwaliteitscontrole en budgetbewaking nauwlettend gevolgd.
Lees verder op begeleiding refit

Een taxatie kan tal van aanleidingen hebben. Of de waardebepaling bestemd is voor een particulier, een bedrijf, een bank of een verzekeringsmaatschappij: Beekmann Expertise zorgt er voor. Nauwkeurig, objectief en betrouwbaar.
Lees verder op taxaties

Beekmann Expertise is al diverse malen ingeschakeld bij gebreken die bij de bouw of (bij seriejachten) tijdens de oplevering ontstaan zijn.
Lees verder op deskundigenonderzoek

Het leveren van een onafhankelijke expertise als 'derde partij' bij geschilprocedures en schikkingen.
Lees verder op geschillen