Expert pleziervaartuigen
HISWA / N.V.E.P. Qualified Yacht Surveyor
Register taxateur V.R.T.

Nederlands English

logo Beekmann Scheepsexpertise

     Links


HISWA EXPERT
Als HISWA Aankoop-Expert werken wij met de HISWA Algemene Voorwaarden waaraan een geschillenregeling is gekoppeld. Deze zijn onder auspiciƫn van de SER tot stand gekomen in overleg met de ANWB en de Consumentenbond. Daarnaast zijn wij verplicht een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten en wordt er gewerkt met een gestandaardiseerde HISWA-rapportage.
Bezoek de site van de HISWA Aankoopexperts

NVEP QUALIFIED YACHT SURVEYOR
De Nederlandse Vereniging van Experts op Pleziervaartuigengebied (NVEP) is een zelfstandige en professionele belangenvereniging.
Als expert van de NVEP vormen wij een schakel tussen verzekeraars en verzekerden of tussen de verkopende partij en de koper. Om de kwaliteit van een NVEP expert te waarborgen is het Qualified Yacht Surveyor systeem in het leven geroepen.
Ook zijn er speciale richtlijnen opgesteld met betrekking tot de waardebepaling van schaden aan pleziervaartuigen. Alle NVEP leden hebben zich aan deze richtlijnen geconformeerd.
NVEPBezoek de site van de NVEP

REGISTER TAXATEUR VRT
Om Register-Taxateur VRT te worden zijn er toelatingscriteria vastgesteld die moeten waarborgen dat de kwaliteit van de titel altijd aanwezig is en blijft. Iedere aanvraag tot inschrijving wordt door een Toelatingscommissie beoordeeld. Bij de toetsing voor toetreding wordt vastgesteld of een taxateur minimaal 5 aaneengesloten jaren aantoonbare ervaring heeft opgedaan op zijn taxatiegebied. Beekmann is register taxateur voor scheepvaart en techniek met als specialisme pleziervaart en woonarken.
Bezoek de site van de VRT